Skip to main content
test

Lapin liitto hakee joukkueeseensa

ALUESUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme aluesuunnittelijaa viiden hengen aluesuunnittelutiimiimme. Aluesuunnittelussa sovitamme yhteen alueiden käytön kokonaisuutta yli kuntarajojen yhteistyössä kuntien ja muiden alueen toimijoiden kanssa maakuntakaavalla ja merialuesuunnitelmalla.

Aluesuunnittelijana osallistut maakuntakaavoituksessa selostuksien ja vaikutustenarvioinnin laatimiseen sekä Lapin merialuesuunnitelman laadintaan ja siihen liittyvään laajaan maakunnalliseen yhteistyöhön niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Aluesuunnittelijana osallistut myös muihin aluesuunnittelun tehtäviin (lausunnot, selvitykset, hankkeet, ohjaus- ja työryhmät).

Laajojen asiakokonaisuuksien hallinta edellyttää monipuolista osaamista ja ammattitaitoa, joka mahdollistaa suunnittelijana toimimisen maakunnan kaavoitus- ja merialuesuunnittelutyössä.   Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja arvostamme monipuolista käytännön kaavoitus- ja /tai YVA-työkokemusta ja sen kautta saavutettua osaamista.

Aluesuunnittelijan tehtävässä seuraat tehtäväkenttää, lainsäädännön muutoksia ja ylläpidät osaamistasi uudesta tiedosta. Tehtäväkenttä on jatkuvassa muutoksessa, joten odotamme kykyä hallita ja mukautua nopeastikin muuttuvaan toimintaympäristöön, esittää johtopäätöksiä ja soveltaa niitä itsenäisesti ja tarkoituksenmukaisesti.  Tehtävässä painottuu kyky viestiä selkeästi ja ymmärrettävästi suomen- sekä englanninkielellä. Olet aikaansaava, oma-aloitteinen ja yhteistyöhaluinen. Eduksi katsotaan paikkatieto-osaaminen.

Työsuhteeseen sovelletaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy Lapin liiton palkkausjärjestelmän luokkaan 3 (3800-4100 € kuukaudessa) kuukaudessa hakijan osaamisesta ja työkokemuksesta riippuen. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla 14.12.2022 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@lapinliitto.fi. Kirjoita viestikentän otsikoksi Aluesuunnittelija.

Lisätietoja:
Paula Qvick
suunnittelujohtaja
p. 040 653 2996
paula.qvick (at)lapinliitto.fi

Lapin liitto on Suomen pohjoisimman ja maantieteellisesti laajimman maakunnan kehittäjä, kaavoittaja ja edunvalvoja. Lapin liitto on kuntayhtymä, jonka omistajia ovat kaikki Lapin 21 kuntaa. Tuleeko sinusta uusi pelaaja innostuneeseen, Lapille positiivista potkua antavaan tehemä pois -joukkueeseemme?

Lisätietoja

https://www.lapinliitto.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Paula Qvick
suunnittelujohtaja
p. 040 653 2996
paula.qvick (at)lapinliitto.fi

Lisätietoja

Lapin liitto
Osoite: Hallituskatu 20 B, 96100 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat