Amanuenssi - Lappeenrannan kaupunki

Alueellisesta työstä vastaavan amanuenssin vakituinen tehtävä Lappeenrannan museoissa

Tule meille töihin, eläväiseen Lappeenrantaan, 73 000 asukkaan kansainväliseen yliopistokaupunkiin!

Lappeenrannan museot on yksi maamme alueellisista vastuumuseoista ja toimipisteemme (Etelä-Karjalan museo, Lappeenrannan taidemuseo, Ratsuväkimuseo ja Wolkoffin talomuseo) sijaitsevat historiallisesti ainutlaatuisen linnoituksen alueella. Toiminta-alueemme on Etelä-Karjalan maakunta sekä Kymenlaakso alueellisen taidemuseotehtävän osalta. Lappeenrannan museoiden toimintakulttuuri perustuu monialaisuuteen ja yhdessä tekemiseen ja tarjoamme siihen monipuolisen ja osaavan 26-jäsenisen työyhteisön.

Haemme museoiden näyttelyt ja yleisötyö -yksikköön amanuenssia, joka toimii linkkinä alueellisen vastuumuseon sekä maakunnan paikallismuseoiden ja kotiseutuyhdistysten välillä. Lisäksi amanuenssi vastaa museon alueellisen toiminnan ja alueellisen yleisötyön kehittämisestä ja koordinoinnista sekä alueellisesta viestinnästä ja markkinoinnista. Amanuenssi toimii myös yleisötyön, kulttuuriympäristö- ja tiedotustiimien jäsenenä.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, tehtävään soveltuvia museoalan opintoja, riittävää työkokemusta ja alan tuntemusta, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä hyvää englannin kielen taitoa. Jos sinulla on kiinnostusta tehdä museotyötä, jossa mikään päivä ei ole samanlainen ja pidät mielelläsi useita lankoja käsissäsi, olet etsimämme henkilö. Monipuolinen tehtäväkenttä edellyttää sinulta yhteistyökykyä, ennakkoluulotonta ja innostunutta asennetta sekä kykyä toiminnan kehittämiseen, mutta myös käytännönläheisyyttä ja hyviä viestintätaitoja.

Toimi täytetään 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikostaustaote lasten ja nuorten kanssa toimimiseen ennen toimen vastaanottamista. Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Hakemuksen tulee olla perillä ke 23.6.2021 klo 16.00.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Kulttuuri-ja-liikunta/Museot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Museotoimenjohtaja Päivi Partanen, paivi.partanen@lappeenranta.fi, puh. 040 564 2204

Lisätietoja

Lappeenrannan kaupunki, Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi, Museotoimi

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. LUT-yliopisto, innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.


Osoite: Lappeenrannan kaupunki, Museoiden toimisto, Kristi, 53900 Lappeenranta

Sinulle suositellut työpaikat