Skip to main content
test
Amanuenssi - Järvenpään kaupunki

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Kiinnostaako sinua Järvenpään kehittäminen kansallisena ja kansainvälisenä kulttuurikohteena? Sytytkö arkkitehtuuriperinnön säilyttämisestä ja välittämisestä? Onko intohimosi viestiä museotoiminnasta?

Oletko Järvenpään museopalveluiden uusi AMANUENSSI

Tätä pääset meillä tekemään:

Järvenpään kaupungin museopalvelut hakee joukkoonsa uutta amanuenssia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Amanuenssi pääsee työskentelemään museopalveluissa kiinnostavana hetkenä, kun Alvar Aallon säveltäjä Joonas Kokkoselle suunnittelema taiteilijakoti Villa Kokkonen peruskorjataan ja avataan museokäyttöön. Amanuenssin tehtävänä on käynnistää museotoiminta kohteessa. Amanuenssi osallistuu myös museopalveluiden muiden kohteiden toiminnan kehittämiseen ja vastaa museopalveluiden viestinnästä ja markkinoinnista.

Järvenpään museopalvelut hallinnoi ja pitää avoinna Järvenpään taidemuseota, taiteilijapariskunta Juhani Ahon ja Venny Soldan-Brofeldtin entistä kotitaloa Aholaa sekä Eero ja Saimi Järnefeltin taiteilijakoti Suvirantaa. Museopalvelut hallinnoivat myös toistaiseksi suljettuna olevaa taiteilijakoti Villa Kokkosta, joka sijaitsee Järvenpään Vanhankylänniemessä. Museopalveluiden ja museokohteiden rooli Järvenpään kehittämisessä kansallisena ja kansainvälisenä kulttuurikohteena on merkittävä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.2.2024 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy opintoja museoaineista. Eduksi katsotaan arkkitehtuuriperintöön liittyvä osaaminen sekä riittävä taidehistorian tai kulttuurihistorian tuntemus. Intohimosi on välittää kulttuuriperintöä ja erityisesti arkkitehtuuria.

Sinulla on kokemusta media-, verkko- ja someviestinnän sisältöjen toteuttamisesta, suunnittelemisesta ja näkemyksiä niiden kehittämiseksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää kielitaitoa; viestit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on käytännössä osoitettuja projektinhallintataitoja. Eduksi katsotaan myös kokemus näyttelytuotannosta. Olet joustava, yhteistyökykyinen ja aktiivinen verkostoituja.

Työ henkilökunnaltaan pienessä museoyksikössä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työtapaa, omatoimisuutta ja valmiutta toimia erilaisilla digitaalisilla alustoilla sekä hyviä IT-taitoja.

Tehtävässä katsotaan eduksi

- Arkkitehtuuriperinnön tuntemus

- Viestintä- ja markkinointiosaaminen

- Näkemyksellinen museotoiminnan kehittäminen

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Pääset osaksi huipputiimiä tekemään merkityksellistä työtä kestävän, oikeudenmukaisen, paremman ja hauskemman maailman puolesta. Tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen työkentän kulttuuripalvelujen arjessa. Työssäsi sinulla on tukena tiivis ja lämminhenkinen työyhteisö, johon kuuluu museopalveluiden päällikkö, kokoelma-amanuenssi, yleisötyön amanuenssi, kaksi museoassistenttia ja opas.

Tehtävässä on parasta innostunut työyhteisö, jolla on yhteinen päämäärä kulttuuriperinnön eläväksi ja saavutettavaksi tekemisessä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden käyttää luovuutta ja kekseliäisyyttä ja pienessä työyhteisössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin.

Meille kannattaa hakea, sillä Järvenpäässä pääset työskentelemään kansallisesti ja kansainvälisesti ainutlaatuisen kulttuuriperinnön parissa tekemässä kanssamme kukoistavaa kaupunkia.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista työkulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus

Lisätiedot

Käytämme tässä rekrytoinnissa anonyymiä rekrytointia. Työhakemuksesta piilotetaan ensimmäisessä käsittelyvaiheessa hakijan henkilökohtaiset tiedot sekä liitetiedostot. Rekrytoiva esihenkilö valitsee haastatteluun kutsuttavat hakijat osaamisen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Anonymiteetti puretaan haastattelukutsujen lähettämisen jälkeen, minkä jälkeen rekrytointiprosessi jatkuu normaalisti.

Lisätietoja voit tehtävästä kysyä hr@jarvenpaa.fi.

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksesi tulemaan 7.12 klo 15 mennessä. Haastattelut toteutetaan viikolla 50.

Kelpoisuusehdot

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala KVTES, toimistotyöaika 36,25h/vko
  • Työhön saattaa sisältyä ilta- ja viikonloppuvuoroja
  • Tehtävän palkkaus sijoittuu välille 2911,39 - 3144,30 €/kk riippuen valitun henkilön työkokemuksesta. Lisäksi ilta- ja viikonloppukorvaukset
  • Koeaika on kuusi kuukautta
Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.


Osoite: Kirjastokatu 8, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat