Amanuenssi, kuva- ja arkistokokoelmat - Porin kaupunki

Neljää museokohdetta ylläpitävä Satakunnan Museo toimii alueellisena vastuumuseona osana Porin kaupungin museopalveluita. Museon tavoitteena on olla vetovoimatekijä maakunnassa, jossa kulttuuriperintö parantaa ihmisten elämää.

Amanuenssi vastaa Satakunnan Museon kuva- ja arkistokokoelmista sekä niihin liittyvien digitaalisten palvelujen ylläpidosta ja kehittämisestä. Tehtäviin kuuluvat mm. kuva- ja arkistokokoelmien asiakaspalvelu, kokoelmien luettelointi ja digitointi sekä osallistuminen esimerkiksi nykydokumentointityöhön. Amanuenssi osallistuu myös museon näyttely- ja tapahtumatuotantoon yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme alan työkokemusta sekä kokemusta digitaalisesta kokoelmahallinnasta, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kehittävää työotetta.

Eduksi luetaan erilaisten valokuva-aineistojen, arkistoalan sekä MuseumPlus-kokoelmahallintajärjestelmän tuntemus sekä kuvankäsittelytaidot.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.pori.fi/satakunnanmuseo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Jakomaa, vs. museonjohtaja, Satakunnan Museo
p. 044 701 1057, johanna.jakomaa@pori.fi
Puhelimitse tehtävät tiedustelut 14.-16.7. tai 16.-18.8.2021

Lisätietoja

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Kulttuuriyksikkö, Museopalvelut, Satakunnan Museo

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä -alalla kuin alalla-. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hieta liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asiakas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat