Skip to main content
test
Amanuenssi - Kouvolan kaupunki

Poikilo-museot on Kouvolan kaupungin kulttuuripalveluihin kuuluva yksikkö, joka vastaa Kouvolan taidemuseon ja kaupunginmuseon toiminnasta. Kokonaisuuteen kuuluu myös Poikilo-galleria. Museoiden ainutlaatuiset näyttelytilat ja toimisto sijaitsevat Kouvolatalolla. Kouvolan taidemuseo Poikilo on vastaanottamassa suuren nykytaiteen kokoelman. Etsimme joukkoomme amanuenssia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 16.10.2023-15.4.2024 kokoelman vastaanottotehtäviin.

Amanuenssina toimit vakituisen taidekokoelmista vastaavan amanuenssin työparina. Tehtäviisi kuuluu teostietojen ja -kuvien luettelointia Muusa-tietojärjestelmään sekä teosten siirron suunnittelua ja valmistelua, teosten pakkaamista ja osallistumista teossiirtoon sekä kokoelman vastaanottoon. Työ on ajoittain fyysistä sisältäen teosten käsittelyä ja kantamista.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseksi antaa soveltuva korkeakoulututkinto museoalalta. Taidehistorian opinnot, nykytaiteen tuntemus, työkokemus kokoelmatyöstä ja Muusa-tietojärjestelmän hallinta katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, ideointikykyä ja itsenäistä työotetta. Hyvät sosiaaliset ja viestinnälliset taidot ovat hyödyksi työssä menestymisessä

Tarjoamme iloisen ja kannustavan työyhteisön ja monipuolisen tehtävän, joustavat työaikaliukumat ja etätyömahdollisuuden sekä E-passiedun.

Työ alkaa 16.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, työaika on 36 h 15 min / viikko. Tehtäväkohtainen palkka on 2828,67 €. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (3 kk).

Hakemukseen on liitettävä kopio kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sekä ansioluettelo. Haastattelut järjestetään torstaina 28.9. ja perjantaina 29.9. Kouvolassa.

Koe ilo! www.poikilo.fi

www.kouvola.fi

Lisätietoja

http://www.poikilo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anu Kasnio, museonjohtaja, Poikilo-museot
anu.kasnio@kouvola.fi, p. 020 615 8317
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Liikunta ja kulttuuri, Kulttuuripalvelut, Museopalvelut

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka Kouvolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat