Amanuenssin toimi - Tornion kaupunki

Amanuenssin toimi - Tornion kaupunki

Tornionlaakson maakuntamuseossa on haettavana amanuenssin toimi 1.7.2019 lähtien.

Tornionlaakson maakuntamuseo - Tornedalens museum on maakunnallinen keskusmuseo, jonka toimialueena on Kemi-Tornion talousalue, Tornionlaakso sekä Haaparannan kaupunki.

Haemme pysyvään työsuhteeseen amanuenssia, jonka päätehtävänä on esinekokoelman hoito, perusnäyttely- ja asiantuntijaopastukset sekä luennot. Toimenhaltija osallistuu myös näyttelyiden suunnitteluun ja muuhun sisällöntuottamiseen yhteistyössä museon muun henkilöstön kanssa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy arvosana kahdesta museoaineesta (kansatiede, arkeologia, kulttuurihistoria, historia, kulttuuriantropologia, museologia) ja joista toisesta korkein arvosana. Lisäksi edellytämme perehtyneisyyttä museon toimialaan ja museologian perusopinnot. Tehtävän hoito edellyttää hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työkokoemusta vastaavista tehtävistä museoissa painotetaan erityisesti.

Tornionlaakson maakuntamuseolla - Tornedalens museumilla on yhteistyösopimus Haaparannan kaupungin kanssa. Tehtävän hoito edellyttää hyvää ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan myös eduksi.
Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävä on vakinainen ja täytetään 1.7.2019 lähtien. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Hakuaika: 20.3. - 26.4. 2019
Hakemukset Kuntarekryn kautta 26.4.2019 kello 15.00 mennessä.

Lisätietoja: Museonjohtaja Minna Heljala 050-5971557, minna.heljala@tornio.fi

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tornionlaakson maakuntamuseon museojohtaja Minna Heljala, gsm: 050-5971557 tai email: minna.helajala@tornio.fi

Sivistyspalvelut
Osoite: Tornio

Merkittävän historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1350 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja.

Tutustu työnantajaan