test
Ambulerande barnskötare - Inkoon kunta

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå varje dag ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå!

Småbarnspedagogiken i Ingå kommun söker en

AMBULERANDE BARNSKÖTARE

för tiden 24.1-31.7.2022 (eller enligt överenskommelse) till Degerby daghem.

Ingå kommuns småbarnspedagogik har som uppgift att erbjuda barnen trygga och varma människorelationer. I vår verksamhet koncentrerar vi oss på smågruppsverksamhet, att lära sig genom lek samt på att utveckla verksamhetskulturen. I denna uppgift får du rotera inom de olika enheterna på daghemmet och har en viktig roll i verksamheten. Du får möta och lära känna både barn och vuxna i hela huset.

Vi söker en entusiastisk och sensitiv person som vill vara med och arbeta för barnens bästa både på svenska och finska. Vi erbjuder en ansvarsfull uppgift i ett trevligt och nytänkande team i en kommun med en stark framtidstro, god ekonomi och utmärkt basservice. Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö också bl.a. utökad företagshälsovård.

Behörighetskravet för befattningen är minst behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Den som anställs skall för arbetsgivaren uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). För att framgångsrikt sköta jobbet förutsätts kunskaper i båda inhemska språken.

Lönesättning och arbetstid enligt AKTA.

Vi ser fram emot din ansökan, så skicka den och ditt CV senast 28.1.2022 via Kuntarekry. Vi går igenom ansökningar redan under ansökningsperioden.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter fås av daghemsföreståndare Marika Gröhn, +358 50 440 4098, fornamn.efternamn(at)inga.fi

Lär dig mer om oss

Ingå kommun

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 400 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.


Adress: Degerbyvägen 106, 10160 Degerby

Sinulle suositellut työpaikat