Skip to main content
test
Ambulerande lärare inom småbarnspedagogik - Raaseporin kaupunki

Småbarnspedagogiken i Raseborg söker en ambulerande lärare till Karis/Svartå området. Anställningen börjar genast och pågår fram till den 4.6.2023. Vi söker dig som är ivrig att tillsammans med oss utveckla småbarnspedagogiken i Raseborg genom att stödja barnens delaktighet. Som lärare i småbarnspedagogik leder och utvecklar du den pedagogiska verksamheten i ditt arbetsteam i enlighet med planen för småbarnspedagogik/förskoleundervisningsplanen. Du arbetar i olika grupper vilket kräver flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter:
Behörighet för lärare inom småbarnspedagogik i enlighet med lagen om småbarnspedagogik 540/2018 §26 och lämplighet för uppgiften. Språkkrav är fullständiga muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi värdesätter:
- arbetserfarenhet
- specialpedagogiskt kunnande
- öppenhet och positiv inställning
- samarbetsförmåga och flexibilitet

Heltidsarbetstid 38h 15min/vecka. Lön enligt UKTA. Prövotid 3 månader. Godtagbart läkarintyg över lämplighet för arbetsuppgiften bör lämnas in innan befattningen tillträds. Enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet ska vinna laga kraft.

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 480588.
Ansökningstiden går ut den 9.12.2022 kl. 16:00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Nina Aartokallio, chef för småbarnspedagogik
Tfn. 019 289 2150

Lär dig mer om oss

Raseborg stad, Bildningssektorn, Småbarnspedagogik

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Karis, 10300 Karjaa
Raseborg stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat