Ambulerande resurslärare inom småbarnspedagogik - Loviisan kaupunki

Är du intresserad av att arbeta som ambulerande resurslärare? Lovisas småbarnspedagogik söker en lärare inom småbarnspedagogik till sitt pedagogiska team för tiden 1.8.2021-30.6.2022. Till uppgiften hör att arbeta perioder i olika barngrupper och samarbeta med gruppernas personal och de ambulerande speciallärarna.

Vi söker en person som är ansvarstagande och kan arbeta självständigt i olika situationer, samtidigt som teamarbete är naturligt. En som värdesätter delaktighet och är färdig för ett fördomsfritt, kreativt och lösningsinriktat arbetssätt för att stöda barnet i gruppen. En som vill ge sitt kunnande till hela arbetsgemenskapens förfogande. Vi förutsätter att personen behärskar de båda inhemska språken.

Behörighetskraven grundar sig på lagen om småbarnspedagogik (540/2018).

Den som väljs till uppgiften bör innan arbetsförhållandet inleds förete ett brottsregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt visa upp ett godtagbart läkarintyg över hälsotillståndet inom 30 dagar från tillkännagivandet av beslutet om valet.

Den uppgiftsrelaterade månadslönen är 2632,99 euro och vid besättandet av uppgifterna tillämpas en prövotid på fyra månader.

Lämna in din ansökan med bifogade studie- och arbetsintyg via kommunrekry.fi senast 24.5.2021 kl. 12.00.

Läs mer

http://www.loviisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger chefen för småbarnspedagogik Sofia Hoff, tfn 044-349 3132

Lära dig mer om oss

Småbarnspedagogiken i Lovisa

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.


Adress: Schäsvägen 3, 07730 Lovisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat