Amm.ain (tieto-ja viest.tek.) sivutoim.tuntiopet. - Savon koulutuskuntayhtymä

Ammatillisten aineiden (tieto-ja viestintätekniikka) sivutoimisen tuntiopettajan tehtävä ajalle 22.3. - 25.4.2021. Opetusaiheina on lähinnä kuvankäsittely ja videoeditointi sekä niiden julkaisu. Tunteja noin 130 tuntia.

Edellytetään hyvää käytännön osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/98 (siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös epäpätevät hakijat.

Palvelussuhteen ehdot: OVTES osio C

Lisätietoja

http://www.sakky.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Marko Haataja, puh. 044 785 3278, etunimi.sukunimi@sakky.fi
Työhaastattelun yhteydessä järjestetään työkoe.
Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä.
Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun.

Savon koulutuskuntayhtymä, Savon ammattiopisto, Oppimispalvelut
Osoite: Presidentinkatu 3, 70100 Kuopio

Koulutus tekee hyvää. Läpi elämän! Savon koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Kuntayhtymän omistaa 16 pohjoissavolaista kuntaa ja se ylläpitää Savon ammattiopistoa ja Varkauden lukiota. Tarjoamme monipuolisia elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa, täydennyskoulutuksissa sekä lukio-opinnoissa.

Vuosittain noin 17 000 opiskelijaa hyödyntää kattavaa tarjontaamme. Räätälöidyt ja laadukkaat koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja olemme aktiivinen työelämän kehittäjä. Jatkuvan haun kautta opiskelemaan voi hakea joustavasti ympäri vuoden.

Savon koulutuskuntayhtymä on noin 720 ammattilaisen työpaikka. Kampuksemme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti.

Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion kampukset ovat savuttomia.