Etsimme joukkoomme, tekniikan aloille, erityisopettajaa Etelä-Savon ammattiopistoon Pieksämäelle.

Kelpoisuusvaatimuksena on tekniikan alan amk-tutkinto, ammatillisen opettajan ja ammatillisen erityisopettajan koulutus.
Hakijalta edellytetään ammatillisen koulutuksen tuntemusta, osaamista ammatillisten tutkinnon osien opettamisesta ja erityisen tuen toimenpiteistä, opiskelijoiden ohjausosaamista, opiskelijalähtöistä ajattelua ja halua kehittää ammatillista erityisopetusta.

Eduksi katsotaan vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, atk-taidot, erityisesti verkko-oppimisympäristöjen käyttö, kielitaito ja ajokortti.

Kyseessä on päätoimisen tuntiopettajan tehtävä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.
Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.esedu.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa 30.7 - 15.8.2020 koulutuspäällikkö Jarmo Pohjolainen, 040 305 6647 Sähköpostiosoitteella: etunimi.sukunimi@esedu.fi

Etelä-Savon Koulutus Oy
Osoite: Kuusitie 41, 76120 Pieksämäki

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta nuorille sekä aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa opiskelijoita on n. 3500 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on noin 340. Esedu on savuton oppilaitos.