Ammatillinen erityisopettaja, logistiikka-ala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Ammatillinen erityisopettaja, logistiikka-ala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme ammatillista erityisopettajaa Joensuun Jukolankadun koulutusyksikköön logistiikka-, maarakennus- ja metsäalalle. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 ja ammatillisen erityisopettajan mukaista pätevyyttä sekä vähintään BC-ajokorttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä. Eduksi katsotaan CE-ajokortti.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Petri T. Keronen, p. 050 340 1863, petri.t.keronen@riveria.fi.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Jukolankatu 18 J, 80160 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan