Ammatillinen ohjaaja (3), teknologia-ala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Ammatillinen ohjaaja (3), teknologia-ala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme kolmea ammatillista ohjaajaa sähkö- ja automaatio- sekä tieto- ja tietoliikennetiimiin Joensuun koulutusyksikköön. Tehtävät täytetään määräaikaisina ajalle 1.8.2019 - 30.6.2020.

Ammatillisen ohjaajan tehtävänä on huolehtia sähkö- ja automaatiotyösalien turvallisuudesta ja opiskelijoiden ohjauksesta. Tehtäviin kuuluu sähkötekniikan ja automaatiotekniikan koulutuslaitteiston ylläpitoa sekä erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjausta. Tämän lisäksi ohjaaja toimii myös tieto- ja tietoliikennetekniikan työsaleissa ohjaajana. Työnkuvaan kuuluu myös tietoliikennetekniikan mittauslaitteistojen, asennuslaitteistojen ja tietoliikenneohjelmistojen asennusta sekä palvelintekniikan ylläpitoa.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa, esim. sähköasentaja ja/tai tietoliikenneasentaja. Tehtävässä tarvitaan vahvaa käytännön kokemusta sähköasennuksista ja tietoliikenteen asennus- ja huoltotöistä.

Eduksi luetaan kokemus nuorten ja aikuisten ohjaamisesta. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä monialaiseen yhteistyöhön.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Harri Ignatius, p. 040 8392769, harri.ignatius@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan