Skip to main content
test
ammatillinen ohjaaja, - Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Ammatillisen ohjaajan sijaisuus

Haemme osaavan ja kehitysmyönteiseen työyhteisöömme ammatillista ohjaajaa, joka työskentelee media-alan opiskelijoiden ja tarvittaessa tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoiden parissa. Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.8.2022 - 31.12.2022. Tehtävään valittavalta odotamme media-alan tai tieto- ja viestintätekniikan osaamista. Eduksi katsomme ohjausalan koulutuksen ja kokemuksen opiskelijoiden ohjaamisesta. Toivomme työkokemusta alan työtehtävistä tai harrastuneisuutta media-alaan tai tieto- ja viestintätekniikkaan.
Ohjaajan pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat työskenteleminen moniammatillisessa tiimissä, jonka tavoitteina on tukea opiskelijoita elämänhallinnassa ja opiskeluun liittyvissä haasteissa. Hän ohjaa opiskelijoita opettajan työparina oppitunneilla, projektiopinnoissa ja verkkoympäristöissä, käytännön harjoituksissa työsalissa sekä työpaikoilla. Ohjaajan toimenkuvaan kuuluu myös ohjauksen kehittämiseen liittyviä tehtäviä sekä avustavia tehtäviä (kuten tarviketilaukset ja oppimisympäristöjen ylläpito). Valittavalla henkilöllä tulee olla vähintään B-ajokortti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammatillisen koulutuksen sisällön ymmärtämistä, halua ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, tietoteknisiä perustaitoja, joustavuutta ja halua oppia koko ajan uutta. Tehtävässä tarvitset itseohjautuvuutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, kärsivällisyyttä, tiimityötaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua.

Opinto- ja työtodistukset pyydämme haastatteluun kutsuttavilta.
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti sekä selvitys terveydentilastaan. LHKK on savuton työpaikka.
Tehtävässä on 2 kk koeaika. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES mukaan. Haastattelut toteutetaan 7.7.2022 klo 9-15 välillä. Kutsuttaville ilmoitetaan haastatteluaika mahdollisimman pian hakemuksen jättämisen jälkeen.
Työ alkaa 1.8.2022

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutusjohtaja Anu Teppo, anu.teppo@lhkk.fi, 040 833 7510
henkilöstöpäällikkö Seija Lempiäinen, seija.lempiainen@lhkk.fi, 040 347 4260

Lisätietoja

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain oppilaitoksessamme Forssan ammatti-instituutissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa. Lisäksi yrityksemme Faktia Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita henkilöstövuokraus mukaan lukien ja kouluttaa valtakunnallisesti useita tuhansia henkilöitä sekä lyhytkoulutuksissa että pidemmissä koulutuksissa. Tuotamme vastuullisena toimijana elinvoimaa monin eri tavoin.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Meillä työskentelee 160 osaajaa, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja reiluun asenteeseen. Työskentelemme edelläkävijöinä itseohjautuvassa tiimiorganisaatiossa. Haemme moderniin yhteisöömme uusia ammattilaisia ja rohkeita uuden rakentajia, jotta voisimme muuttaa maailmaa. Tarvitsemme osaajia jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Meillä on intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa ylpeitä ammattilaisia, voivat hyvin ja viihtyvät työssään.


Osoite: Saksankatu 46, 30100 Forssa

Sinulle suositellut työpaikat