Skip to main content
test
Ammatillinen ohjaaja - Careeria Oy

Ammatillinen ohjaaja Tekniikka ja sähköiset palvelut -yksikköön (Porvoo ja Vantaa).

Haemme ammatillista ohjaajaa tekniikan ja sähköisten palveluiden yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työssään ohjaaja tukee opiskelijan oppimisvalmiuksia ja oppimista sekä ohjaa opiskelijaa kohti ammatillista tutkintoa. Ohjaaja voi olla mukana tunneilla tai ohjaus voi olla henkilökohtaista. Tehtävät sijoittuvat pääosin Porvooseen ja Vantaalle. Odotamme hakijalta aktiivista ja sitoutuvaa työotetta sekä mahdollisuutta liikkua joustavasti eri toimipisteissämme.

Ohjaajan työn tavoitteena on harjaannuttaa opiskelijoita käytännön työn taidoissa ja osaamisen kehittymisessä, jotta opiskelijat saavuttavat tavoitteenaan olevan tutkinnon tai tutkinnon osan osaamisen. Ammatillinen ohjaaja vahvistaa myös opiskelijoiden yleisiä työelämävalmiuksia. Ohjaaja ohjaa sekä valmentaa opiskelijaryhmiä ja opiskelijoita tutkinnon perusteiden, Careerian toteutussuunnitelmien ja opettajalta saamien ohjeiden mukaisesti.

Odotamme sinulta työkokemusta Tieto- ja viestintätekniikan alalta. Toivomme vähintään muutaman alla mainitun hyvää osaamista:
- Visual Studio
- C#-kieli
- ASP.NET / MVC / Rest API
- SQL Azure ja SQL-kieli
- JavaScript Node.js, React ja Angular, Vue
- HTML5, CSS3
- Unity 2D ja 3D

Edellytämme hakijoilta vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa sekä vahvaa käytännön työn tuntemusta ja kokemusta. Kokemus erilaisten oppijoiden ohjaamisesta luetaan eduksi, kuin myös pedagoginen pätevyys.

Tehtävässä sovelletaan AVAINTESiä. Työaika tehtävässä on yleistyöaika 38,25 h/vko.
Koeaika 6 kk. Hakuaika: 19.9- 8.10.2023

Ennen tehtävän vastaanottamista valittujen on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Kalle Vesa p. 0400 360 758, kalle.vesa(at)careeria.fi.
27.9.2023 klo. 14.00-15.00 ja 6.10.2023 klo. 12.00-13.00

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/careeria-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäällikkö Kalle Vesa p. 0400 360 758, kalle.vesa(at)careeria.fi
ke 27.9.2023 klo. 14.00-15.00 ja pe 6.10.2023 klo. 12.00-13.00

Lisätietoja

Careeria Oy, Tekniikka ja sähköiset palvelut

Careeria on monialainen ammatillinen oppilaitos nuorille ja aikuisille sekä yrityksille ja organisaatioille. Meillä voit opiskella ammatin, täydentää osaamistasi, suunnata uudelle uralle tai uralla eteenpäin. Tarjoamme ammatillisen koulutuksen ja aktiivisen työelämäyhteistyön avulla ratkaisuja osaamisen kehittämiseen ja työelämän tarpeisiin. Tarjontamme kattaa yli 80 työelämän perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa 20 koulutusalalta sekä lukuisia lisäkoulutusmahdollisuuksia. Toimipisteemme ovat Helsingissä Herttoniemessä, Keravalla, Porvoossa, Vantaalla Tikkurilassa sekä Askolassa.


Osoite: Perämiehentie 6, 06100 Porvoo
Careeria Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat