Ammatillinen ohjaaja, hius- ja kauneudenhoitoala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Ammatillinen ohjaaja, hius- ja kauneudenhoitoala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme ammatillista ohjaajaa hius- ja kauneudenhoitoalalle. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 30.6.2020.

Ammatillinen ohjaaja työskentelee ammatillisten aineiden käytännön ohjaajana joko opettajan työparina tai yksin. Pääsääntöisesti ohjaus on parturi-kampaamo Oppitukassa ja kosmetologien Oppihoitolassa tapahtuvissa työtehtävissä joko ryhmissä tai yksilölähtöisesti sekä erilaisia pajatyyppisiä ohjaustilanteita. Työtehtäviin voi kuulua myös muita sovittuja tehtäviä kuten tarviketilauksia, tilausten vastaanottamista ja laskujen tarkastamista sekä välineiden huoltoa. Työ voi olla kahdessa vuorossa.

Edellytämme soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa ja alan työkokemusta vähintään kolme vuotta. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään hiusalan (parturi-kampaaja) ja kauneudenhoitoalan (kosmetologi) perustutkintotasoista koulutusta. Arvostamme kokemusta opiskelijaohjauksesta työelämässä tai opetustehtävissä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Riikka Korkalainen, p. 050 554 0976, riikka.korkalainen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan