Ammatillinen ohjaaja, koneellinen puunkorjuu - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Ammatillinen ohjaaja, koneellinen puunkorjuu - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme ammatillista ohjaajaa metsäalalle Valtimolle. Ammatillisen ohjaajan tehtävänä on huolehtia itsenäisesti ja yhdessä opettajan kanssa koneellisen puunkorjuutyömaan toiminnasta ja opiskelijoiden ohjauksesta puunkorjuuseen liittyvissä harjoituksissa ja opetuksessa.

Valtimon koulutusyksikkö on metsäkonealaan erikoistunut yksikkö, jossa koulutamme metsäkoneenkuljettajia, metsäkoneasentajia ja puutavara-autonkuljettajia. Lisäksi järjestämme tutkintotavoitteista jatko- sekä lyhytkestoista täydennyskoulutusta koti- ja ulkomaalaisille asiakkaillemme.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa (esim. metsäkoneenkuljettaja) ja yhteensä vähintään viiden vuoden työkokemusta alalta harvesterin ja ajokoneen kuljettajana. Eduksi luetaan kokemus metsäkoneiden huollosta ja korjauksesta tai metsäkoneasentajan koulutus.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Tommi Anttonen, p. 050 547 1008, tommi.anttonen@riveria.fi.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Valtimon koulutusyksikkö
Osoite: Metsurintie 2 A, 75700 Valtimo

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan