Ammatillinen ohjaaja, kulttuuriala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Ammatillinen ohjaaja, kulttuuriala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme ammatillista ohjaajaa kulttuurialojen koulutuksiin. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.1.2020.

Työtehtävät sijaitsevat Joensuun ja Outokummun koulutusyksiköissä. Ammatillinen ohjaaja valmentaa ja ohjaa päivittäin opiskelijoita yksilö- ja ryhmätasolla käytännön työtehtävissä. Työssä korostuvat hyvät sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot nuorten ja aikuisten parissa sekä joustavat toimintatavat.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa, esim. sosiaali- tai kasvatus- ja ohjausalan tutkintoa. Edellytämme myös vähintään vuoden työkokemusta kulttuurialalta tai ohjaustehtävistä nuorten ja aikuisten kanssa. Katsomme eduksi kulttuurialan vahvan harrastuneisuuden sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Anna-Kaisa Räsänen, p. 050 523 4261, anna-kaisa.rasanen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan