Ammatillinen ohjaaja, logistiikka-ala - Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt määräaikaista lisärahoitusta opiskelijoidemme ammatilliseen ohjaamiseen ja yksilölliseen tukemiseen opinnoissa.
Haemme osaavaan joukkoomme ammatillista ohjaajaa, joka työskentelee logistiikka-alan opiskelijoiden parissa. Työsuhde on määräaikainen 15.10.2020 - 31.5.2022. Sisältää kesäkeskeytyksen 1.6. -31.7.2021, koska kesäajalle ei ole osoittaa ohjaajan työtä.
Tehtävän aloitus 15.10.2020 tai sopimuksen mukaan.
Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa, soveltuvaa logistiikka-alan ammatillista osaamista sekä kokemusta nuorten ja aikuisten kanssa työskentelemisestä. Tehtävässä toimimisen edellytyksinä ovat lisäksi voimassa oleva BC-ajo-oikeus ja tietotekniset perusvalmiudet. CE-ajo-oikeuden katsomme eduksi.

Ohjaajan pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat opiskelijoiden tukeminen opintoihin liittyvissä asioissa. Hän ohjaa opiskelijoita yksin tai opettajan työparina oppitunneilla, harjoituksissa ja myös tarvittaessa työpaikoilla sekä erilaisissa asiakastöissä. Hän työskentelee moniammatillisessa tiimissä, jonka tavoitteena on tukea opiskelijoita elämänhallinnassa ja opiskeluun liittyvissä haasteissa. Ohjaajan toimenkuvaan kuuluvat myös opetuksen kehittämiseen liittyviä tehtäviä sekä koulutusalan avustavia tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää henkilöltä monipuolisia vuorovaikutus- ja sosiaalisia taitoja, joustavuutta ja kärsivällisyyttä.

Opinto- ja työtodistukset pyydämme haastatteluun kutsuttavilta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.lhkk.fi

Tutustu työnantajaan

Teijo Mikkola, koulutuspäällikkö p. 050 468 5065, sähköposti: teijo.mikkola@lhkk.fi

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Osoite: Saksankatu 27, 30100 Forssa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat Forssan ammatti-instituutti ja Faktia Oy. Organisaatiossamme työskentelee n. 140 ammattilaista. Organisaatiomme on monialainen, kehittyvä ja työelämän tarpeisiin vastaava oppilaitos, joka tukee opiskelijan yksilöllistä kasvua ammattiin. Koulutusta toteutetaan joustavasti sekä tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa.