Ammatillinen ohjaaja, luonnonvara-ala - Hyria koulutus Oy

Ammatillinen ohjaaja, luonnonvara-ala - Hyria koulutus Oy

Hyria koulutus toteuttaa Hyvinkään-Riihimäen alueella opiskelijoiden tarpeita palvelevaa ammatillista koulutusta ja työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Haluamme olla ammatillisen koulutuksen arvostetuin edelläkävijä ja vahva alueellinen vaikuttaja. Tervetuloa joukkoomme.

Hyria koulutus Oy:n luonnonvarayksikössä Hyvinkäällä (Uudenmaankatu 249) järjestetään seuraavia tutkintoja: luonto- ja ympäristöalan, maatalousalan, metsäalan ja puutarha-alan perustutkintoja sekä luontoalan, maatalousalan, metsäalan ja puutarha-alan ammattitutkintoja.

Haemme ammatillista ohjaajaa luonnonvara-alalle. Ammatillinen ohjaaja työskentelee luonnonvara-alalla opiskelevien opiskelijoiden kanssa ja tekee tiivistä yhteistyötä alan opettajien kanssa. Ammatillisen ohjaajan työnkuvaan kuuluu opiskelijoiden tukeminen ja ohjaaminen opinnoissa: henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen antaminen erilaisissa opiskeluun liittyvissä tilanteissa, ryhmien ohjaaminen sekä opettajan työparina toimiminen. Työ on sekä itsenäistä ohjaustyötä opiskelijoiden kanssa että tiimityötä ammatillisten opettajien kanssa. Työnkuvaan kuuluvat myös muut koulutusosaston ja oppilaitoksen toimintaan ja opiskelijahyvinvointiin liittyvät työtehtävät opettajien ja koulutuspäällikön tukena.

Työtehtävän hoitaminen edellyttää luonnonvara-alan koulutusta (esim. maatalous-, metsä-, puutarha-tai luonnonvara-alan perustutkinto) ja käytännön monipuolista osaamista ko. alojen työtehtävistä. Eduksi luetaan kokemus nuorten kanssa työskentelystä ja ohjauksesta, hyvät työelämäverkostot ja vankka käytännön osaaminen luonnonvara-alojen töistä.

Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ammatilliset ohjaajat kuuluvat hallinto- ja tukipalveluhenkilöstöön ja työsuhteen ehdot määrittyvät sen mukaisesti. Ammatillisen ohjaajan tehtäväkohtainen palkka määritellään yksityisen opetusalan työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 mukaisesti. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Koulutuspäällikkö Hillevi Koivusalo, p. 050 387 3933, hillevi.koivusalo@hyria.fi

Luonnonvara-ala
Osoite: Uudenmaankatu 249, Hyvinkää

Hyria koulutus Oy tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä useita koulutusvaihtoehtoja työyhteisöille. Vuosittain tuhannet opiskelijat sekä sadat yritykset ja yhteisöt hyödyntävät kattavaa tarjontaamme oman osaamisensa ja toimintansa kehittämiseksi. Toimimme pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti. Toimipisteitämme on viidellä eri paikkakunnalla.
Hyria konsortioon kuuluvat lisäksi Hyria säätiö sr, Hyria Business Institute Oy ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa.

Tutustu työnantajaan