Ammatillinen ohjaaja, maarakennusala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Ammatillinen ohjaaja, maarakennusala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme rakennusalan perustutkinnon maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisalalle ammatillista ohjaajaa valmentamaan opiskelijoita yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa. Lisäksi edellytämme vahvaa käytännön osaamista, työmaaolosuhteissa hankittua käytännön työkokemusta maarakennuskoneiden kuljetuksesta ja huollosta, tiehöylän käytöstä sekä teiden kunnossapidosta.

Arvostamme vähintään BC-luokan ajokorttia ja perustason ammattipätevyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja työelämäverkostoja. Työtehtävissä korostuvat hyvät sosiaaliset taidot tehdä työtä nuorten ja aikuisten parissa sekä joustavat toimintatavat.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Aki Hankilanoja, p. 050 373 1075, aki.hankilanoja@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Jukolankatu 18 J, 80160 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan