Skip to main content
test
Ammatillinen ohjaaja, metsäala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria

Haemme ammatillista ohjaajaa koneelliseen puunkorjuun opetukseen Riverian Valtimon koulutusyksikköön. Tehtävä on sijaisuus ja täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2022 - 31.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu ajokone- ja/tai harvesteriopetuksen toteuttaminen opettajien kanssa. Puunkorjuuta toteutetaan urakointisopimuksilla urakanantajien palvelukuvausten mukaisesti, tavoitteena on saada opiskelijat tekemään työtä hyvin laadullisesti ja määrällisesti. Tehtäviin kuuluu myös opetuskaluston huolto- ja ylläpitotehtävät.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa ja vähintään viiden vuoden työkokemusta koneellisesta puunkorjuusta.

Eduksi katsotaan puunkorjuun organisointi, WoodForce-tietojärjestelmän käyttöosaaminen, vahvat työelämäyhteydet, opetus-, ohjaus- tai koulutuskokemus sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Eduksi katsotaan myös C- tai C1E-luokan ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys.

Tehtäväkohtainen palkka on 2420,04 €/kk. Lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukaisesti työkokemuslisänä viiden vuoden vastaavasta palvelusta 193,60 €/kk ja tehtäväkohtaista lisää 72,28 €/kk.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja vaikuttavuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. Työn ja muun elämän yhteensovittamiseen meillä on käytössä joustoelementtejä työajan ja työntekopaikan suhteen.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäälliköt Mikko Saarimaa, p. 050 349 7172, mikko.saarimaa@riveria.fi tai Tommi Anttonen p. 050 547 1008, tommi.anttonen@riveria.fi. Haastattelemme hakijoita 1. tai 4.7.

Lisätietoja

Riveria, Valtimon koulutusyksikkö

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu noin 17.000 oppijaa ja henkilöstöä on noin 700. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluu kilpailluilla koulutusmarkkinoilla toimiva Riveria koulutuspalvelut oy.


Osoite: Metsurintie 2 A, 75700 Valtimo
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat