Skip to main content
test
Ammatillinen ohjaaja, rakennusala (sijaisuus)/REDU - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Etsimme joukkoomme yhteistyökykyistä ja vuorovaikutustaitoista AMMATILLISTA OHJAAJAA (rakennusala). Tehtävä on vuorotteluvapaasijaisuus. Tehtävä alkaa 1.9.2022 ja päättyy 27.2.2023. Pääasiallinen toimintapaikkakunta on Rovaniemi, mutta tehtäviä voi olla myös muilla REDUn koulutuspaikkakunnilla.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka täyttää TE-palvelujen vuorotteluvapaasijaisuuden ehdot. Ehtoihin voi tutustua TE-palvelujen sivuilla osoitteessa:
https://tyomarkkinatori.fi/tyonantajat-ja-yrittajat/tyonantajuus/tyonantajana-toimiminen/tyontekijan-vuorotteluvapaa

Tehtävät
- ohjaa ja tukee opiskelijoita saavuttamaan osaamistavoitteet yhteistyössä opettajien, opinto-ohjaajien, työpaikkojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa
- avustaa ja ohjaa erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita ammatillisissa opinnoissa ja oppimistapahtumissa
- ohjaa opiskelijoita löytämään ammatillisia vahvuuksia ja auttaa uravalinnoissa

Edellytämme
- soveltuvaa alan tutkintoa
- työkokemusta alan työtehtävistä
- kokemusta tiimityönä tehtävästä yhteistyöstä
- hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
- ajokorttia ja matkustusvalmiutta

Arvostamme
- kokemusta ohjauksesta
- kokemusta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjauksesta
- ammatillisen koulutuksen tuntemusta

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen näköalapaikalla. Tuemme työssäjaksamistasi mm. kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla (mm. hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, henkilökuntaetu Santasportin palveluihin ja Wellevin työhyvinvointikeskukseen). Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kahden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.redu.fi
https://www.youtube.com/channel/UCFrK4m4-1AbBttwF4bNByYA

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Pertti Turunen, p. 040 353 3909, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi

Lisätietoja

Lapin koulutuskeskus REDU

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi. Kiinteät toimintayksiköt sijaitsevat Kemijärvellä, Kittilässä, Kolarissa, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Koulutuskeskus on osa Rovaniemen koulutuskuntayhtymää, johon kuuluvat lisäksi Lapin kesäyliopisto, Santasport Lapin Urheiluopisto, REDU Edu Oy, Santasport Finland Oy ja REDUn sisäiset palvelut. REDUssa voi hankkia ammatillista osaamista niin oppilaitoksessa kuin oppisopimuksella. Lisäksi REDUssa on VALMA- ja TELMA-koulutusta (1.8.2022 alkaen TUVA-koulutus). Osana ammatillisen koulutuksen muuttumista REDU kehittää toimintamalliaan yhä asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.


Osoite: Jokiväylä 9, 96300 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat