Ammatillinen ohjaaja, talotekniikka-ala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Ammatillinen ohjaaja, talotekniikka-ala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme ammatillista ohjaajaa talotekniikka-alalle. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 30.6.2020. Tehtäviin kuuluu työsalissa tapahtuvan käytännön harjoittelun ohjaus yhdessä ammatillisen opettajan kanssa. Harjoitustyöt ovat putki- ja ilmanvaihtoalan perusasennustöitä. Ammatillinen ohjaaja vastaa myös osaltaan harjoituksissa käytettyjen työkalujen, koneiden ja materiaalien ylläpidosta sekä varastoinnista.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa.

Eduksi luetaan työkokemus nuorten kanssa toimimisesta. Arvostamme taitoa tulla toimeen erilaisten opiskelijoiden kanssa, kasvatuksellista otetta sekä käytännön harjoitustöiden ohjaamistaitoa. Odotamme hakijalta vankkaa putkiasennuksen käytännön osaamista, hitsaamistaitoa ja perustaitoja ilmanvaihtoasennuksen käytännön työtehtävistä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Jorma Käyhkö, p. 050 530 6295, jorma.kayhko@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Tulliportinkatu 3, 80130 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan