Ammatillinen ohjaaja / Tredu Hervanta - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme rakennettuun ympäristöön ammatillista ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 3.1. - 31.12.2022 saakka. Pääasiallinen sijoittumispaikka tehtävän alkaessa on Tredun Hepolamminkadun toimipiste Tampereella.

Ammatillisen ohjaajan tehtäviin kuuluu osaamisperusteinen ohjaustyö toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille. Ammatillinen ohjaaja toimii osana rakennetun ympäristön tiimiä, joka vastaa pintakäsittelyalan perustutkinnon ohjaustyöstä yhdessä opettajien sekä erityisopettajatiimien kanssa.

Ammatillisen ohjaajan tehtävänä on osaltaan tukea opetuksellisten tavoitteiden saavuttamista sekä osallistua opetuksen kehittämiseen. Ohjaajan tehtävänä on yhdessä opettajien ja muun henkilöstön kanssa tukea ja ohjata opiskelijoiden oppimista, opiskelua, ammatillista kasvua ja elämänhallintaa.

Tehtävä edellyttää monipuolista ja vahvaa alan käytännön työkokemusta erilaisista pintakäsittelytöistä sekä erittäin hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Kykyä tulla toimeen erilaisten nuorten ja aikuisten, erityistä tukea tarvitsevien sekä erilaisten ja haastavissa elämäntilanteissa olevien opiskelijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva, vähintään ammatillinen perustutkinto pintakäsittelyalalta (maalari) sekä viiden vuoden työkokemus alalta. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa B-ajokorttia.

Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteistä työotetta ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa.

Eduksi katsotaan kokemus ammatillisen koulutuksen toimintaympäristöstä ja erilaisten opetushallintojärjestelmien, kuten Wilman ja Moodlen tuntemusta.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Matti-Pekka Tuomilehto, puh. 050 301 0483 ja lehtori Juha Periviita, lehtori, puh. 050 528 7073, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 27.9.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Matti-Pekka Tuomilehto, puh. 050 301 0483 ja lehtori Juha Periviita, lehtori, puh. 050 528 7073, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Hervanta

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat