Ammatillinen ohjaaja / Tredu - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Ammatillisen ohjaajan keskeisenä tehtävänä on ohjata logistiikka-alan opiskelijoita ammatillisissa sekä yhteisissä oppiaineissa. Ammatilinen ohjaaja on tekemisissä myös yhteistyöyritysten kanssa opiskelijoiden ohjaukseen sekä palveluihin liittyen. Ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Tredun logistiikan Hepolamminkadun toimipiste, mutta osa työstä voi sijoittua Tredun muihin logistiikan oppimisympäristöihin (Sarankulma tai Pirkkala).

Tehtävässä edellytämme suoritettua vähintään toisen asteen tutkintoa (lukio tai ammatillinen koulutus), hyviä perustaitoja yhteisissä aineissa (mm. matematiikka, fysiikka, äidinkieli, ruotsi ja englanti), Microsoft office (Word, Powerpoint ja Excel) ohjelmien tuntemusta, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja vähintään B-luokan ajokorttia sekä kykyä itsenäisyyteen ja oma-aloitteellisuuteen työn organisoinnissa.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus lasten/nuorten kanssa työskentelystä ja/tai ohjaustehtävät nuorten parissa, hyvät työyhteisötaidot sekä kokemus palvelu-/logistiikkaprosesseista (mm. tavarakäsittely, varastot, inventointi sekä tavara- ja henkilökuljetukset).

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Sami Huntus p. 040 801 2630 ja tiimivastaava Antti Lehtinen p. 040 801 2745 sekä sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 24.2.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Sami Huntus 0408012630 ja tiimivastaava Antti Lehtinen 0408012745 sekä sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tredu Ammatillinen koulutus
Osoite: Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mLogiahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!