Ammatillinen tukihenkilö - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Ammatillinen tukihenkilö - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Perusturvakuntayhtymä Karviaiseen perustetaan ammatillisen tukihenkilötyön yksikköä.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluja Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan asukkaille elämän eri vaiheissa.
Perhesosiaalityötä toteutetaan Karviaisessa sosiaalihuoltolain mukaisina palveluina sekä lastensuojelun palveluina. Nyt haetaan ammatillisia tukihenkilöitä perhesosiaalityöhön vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimissä toimimiseen. Lastensuojelun ja perhesosiaalityön vahva aiempi työkokemus ja osaaminen luetaan eduksi tehtävää täytettäessä.
Vähimmäiskoulutusvaatimuksena on lähihoitajan (lapset ja nuoret) tai muun vastaavan sosiaalialan ammatillinen koulutus.
Tehtävään valitun tulee esittää lain 505/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä jättää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen työnteon aloittamista.

Käytössämme on liukuva työaika. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Tukihenkilötyön luonteesta johtuen työtehtävät voivat ajoittua myös ilta-aikaan, joskus jopa viikonloppuihin.
Me Karviaisessa olemme hyvin koulutusmyönteisiä ja tämä mahdollistaa oman itsensä
kehittämisen haasteellisessa työssä. Käytössämme ovat laadukkaat työvälineet ja järjestelmät perhekeskuksessa Nummelassa, osoitteessa Ojakkalantie 10. Karkkilan alueella työskentelylle tarjoamme hyvät tilat sote-keskuksessa. Moniammatillisen tiimin tuki ja säännöllinen työnohjaus ovat kunnossa. Toimiva tiimirakenne, erityisasiantuntijoiden antama työryhmän tuki ja lakimiehen konsultaatiomahdollisuus kuuluvat meillä työn tukirakenteisiin.
Palkka on 2544,61 euroa kuukaudessa. Koeaika on neljä kuukautta.
Henkilökohtaisen lisän arvio tehdään koeajan päättymisen jälkeen.

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemuslomake osoitteessa kuntarekry (liitäthän ansioluettelosi mukaan). Hakuaika päättyy 30.6.2019.

Työhaastattelut pidetään maanantaina 19.8 klo 12-16 ja perjantaina 23.8 klo 11-15.
Haastateltavat kutsutaan erikseen.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Lisätiedot puhelimitse: ammatillinen tukihenkilö Veli-Martti Nurmi 0447960534
Lisätiedot sähköpostilla: johtava sosiaalityöntekijä Janica Laaksonen ja Merja Tavi-Räisänen. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Perheiden palvelulinja
Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä.
Kuntayhtymän toiminnan järjestäminen perustuu elämänkaarimalliin. Karviainen on jaettu palvelukokonaisuuksiin ikäryhmittäin. Näitä palvelukokonaisuuksia nimitetään palvelulinjoiksi: perheiden, työikäisten ja ikäihmisten palvelujen linja.

Tutustu työnantajaan