test
Ammatillisen opettajan sijainen - Kouvolan kaupunki

Haluatko täydentää omaa ammattitaitoasi ja työskennellä eripituisissa sijaisuuksissa ammatillisen koulutuksen parissa?
Haemme opettajien sijaisia hius- ja kauneudenhoitoalalle Kouvolan seudun ammattiopistoon.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen hae työpaikkaa-linkin kautta. Merkitse lisätietoihin haluatko toimia sijaisena hius- vai kauneusalalla vai molemmissa. Hakija huolehtii itse hakemuksensa käytettävyydestä ja päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Otamme sinuun yhteyttä haastattelua varten hakemuksesi saapumisen jälkeen (1-2 viikon kuluessa). Mikäli teet jo meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä. Sijaisuuksia täytettäessä otamme yhteyttä hakijaan.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Sijaisiksi hyväksytään myös hyvät ammatilliset kädentaidot omaavat alan perustutkinnon suorittaneet henkilöt. Sinulle on eduksi, jos tunnet ja ymmärrät uudistuneet hius- ja kauneudenhoitoalan tutkinnon perusteet. Lisätietoja:
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/6728280/reformi/tutkinnonosat.

Pidemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla sekä Kouvolan kaupungin internet sivuilla. Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Lisätietoja

http://www.ksao.fi/tietoa-ksaosta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mari Paski, tiimiesimies, Kouvolan seudun ammattiopisto, KSAO
mari.paski(at)kouvola.fi, puh. 020 615 8842

Lisätietoja

Kasvatus ja opetus, Kouvolan seudun ammattiopisto, Liiketoimintapalvelun tiimi

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.


Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat