Ammatillisten tutkinnon osien (tieto- ja tietoliikennetekniikka) päätoiminen tuntiopettaja - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Ammatillisten tutkinnon osien (tieto- ja tietoliikennetekniikka) päätoiminen tuntiopettaja - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Haemme Etelä-Kymenlaakson ammattiopistoon (Ekami) ammatillisten tutkinnon osien (tieto- ja tietoliikennetekniikka) päätoimista tuntiopettajaa vakituiseen tehtävään 8.8.2019 alkaen.

Päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteessa tehtäviisi kuuluu tieto- ja tietoliikennetekniikan sekä tieto- ja viestintätekniikan opetus ammatillisessa koulutuksessa, opetuksen kehittäminen sekä työelämäyhteistyöhön liittyvät tehtävät. Päätoimipaikkasi on Haminan kampus. Sinulla voi olla opetusta myös muilla Ekamin kampuksilla.

Virkasuhteen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan (soveltuva korkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot, vähintään kolmen vuoden pituinen käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä).

Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii laaja-alaista ja monipuolista ICT-tuntemusta sekä pitkäaikaista työkokemusta tieto- ja tietoliikennetekniikka-alan työtehtävistä.

Valittavalta toivomme kokemusta ICT-alan opetustyöstä, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä työssä onnistumiselle. Tietämys ja kokemus data center -ympäristöistä katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta projektityöskentelystä sekä tietämystä tieto- ja viestintätekniikan koulutuksesta ja aikuisten kouluttamisesta.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat, jolloin palvelussuhde on määräaikainen.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta rekrytointi@ekami.fi tai numerosta 044 401 7853 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Lisätietoja antaa tiimipäällikkö Teemu Kuisma, puh. 044 763 3059, teemu.kuisma @ ekami.fi.

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Tekniikan ja liikenteen alat, Sähkö-, automaatio-, ICT- ja tietojenkäsittelyala
Osoite: Hamina, Kotka

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Kuntayhtymän liikevaihto vuonna 2018 oli 31,1 miljoonaa euroa ja vuoden 2019 tavoitteena on 30,2 miljoonan euron liikevaihto. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.
Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu työnantajaan