Ammatinohjaaja, autoala - Kouvolan kaupunki

Ammatinohjaaja, autoala - Kouvolan kaupunki

Ammatinohjaajana toimit opiskelijoiden ohjaajana teoriatunneilla, työsaleissa ja työssäoppimispaikoilla opettajan apuna. Tehtävänäsi on opiskelijan kokonaisvaltainen tukeminen. Osallistut yhdessä tiimiesimiehen ja opettajien kanssa opetuksen kehittämiseen ja toimit myös kiinteässä yhteistyössä työelämän edustajien kanssa. Lisäksi huolehdit oppimisympäristön toimivuudesta (tilat, materiaalit, laitteet, välineet).

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (auton asentaja, ajoneuvoasentaja) ja työkokemusta alan tehtävistä. Opiskelijoiden aiempi ohjaaminen katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ohjata erilaisia ja eri osaamisen vaiheessa olevia opiskelijoita.

Tehtävään valittavalta edellytetään voimassa olevia ajo- ja turvallisuuskortteja (työturva, tulityö, EA).

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lain mukainen ote rikosrekisteristä.

Koeaika neljä (4) kk.

Lisätietoja

http://www.ksao.fi

Tiimiesimies Henri Partanen, p. 020-615 7802, hannu.salminen(a)ksao.fi
Koulutusalapäällikkö Markku Maunula, p. 020-615 5895, markku.maunula(a)ksao.fi
Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry

Kouvolan seudun ammattiopisto, teknisen palvelun tiimi
Osoite: Utinkatu 44-48, Kouvola

Kouvolan seudun ammattiopisto, KSAO on monialainen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain runsaat 3000 nuorta ja aikuista ammatillisessa tutkintoperusteisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksessa. Henkilökuntaa KSAOssa on noin 200. KSAO toimii tällä hetkellä neljässä eri toimipisteessä Kouvolan alueella. Lisäksi Tiilitiellä ja Anjalassa sijaitsevat oppimisympäristöt.
Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85.000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan