Ammatinohjaaja, metsäala - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Gradia Jämsä hakee ammatinohjaajaa metsäalalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääasiallisina työtehtävinä ovat Gradia Jämsän metsäalan opetukseen liittyvien opetustyömaiden valmistelu, seuranta sekä opiskelijoiden kanssa työskentely ja ammatin käytännönohjaus- ja harjoittelu.

Edellytämme sinulta vankkaa metsänhoidollista näkemystä, manuaalisen ja koneellisen puunkorjuun osaamista sekä kokemusta puiden poistoon erityistekniikoilla ja erikoiskohteissa. Arvostamme sinulla olevaa yrittäjäkokemusta ja oman työn suunnittelu- ja johtamisosaamista. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen opiskelijoiden kanssa työskentelystä sekä opiskeljoiden ohjauksesta oppilaitoksessa. Tehtävään valittavalta odotamme myös hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja työyhteisötaitoja sekä valmiutta työn kehittämiseen

Kelpoisuusvaatimuksena on metsäalan soveltuva ammatillinen tutkinto ja työkokemus alalta. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi
https://www.gradia.fi/gradia-jamsa

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Jarmo Nikkanen
Puh. 040 341 4416
jarmo.nikkanen@gradia.fi

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Gradia Jämsä
Osoite: Metsäoppilaitoksentie 14, 42300 Jämsänkoski

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 500 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2019 oli 96 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.