Ammattimies - Kajaanin kaupunki

Ammattimies - Kajaanin kaupunki

Määräaikainen ammattimiehen tehtävä 3.6.2019 - 31.5.2021 väliseksi ajaksi.
Tehtävänä on rakennusalan perustutkinnon ja ammattitutkintotason opiskelijoiden opintojen ohjaustehtävät yhdessä opettajien kanssa.

Arvostamme vahvaa käytännön työkokemusta rakennusalalta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Kelpoisuusehdot/vaadittava tutkinto: Rakennusalalle soveltuvaa tutkintoa. (perustutkinto, erikoisammattitutkinto, työteknikko)

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä todistus huumausainetestistä.
Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta irtisanotut tai lomautetut, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Vastaanotamme hakemukset ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa: http://rekry.kainuu.fi/recruiting. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Koulutuspäällikkö Kauko Polvinen puh. 044-7974537, sähköposti: kauko.polvinen@kao.fi

Koulutusliikelaitos
Osoite: Opintie 3, oppi 4, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.
Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.

Tutustu työnantajaan