Ammattimies - Harjavallan kaupunki

Harjavallan kaupunki hakee puutarha-alan ammattilaista ammattimiehen toimeen.
Ammattimies vastaa puistojen, ulkoilualueiden sekä kiinteistöjen piha-alueiden rakentamisesta, kunnossapidosta, istutus-, hoito-, lannoitus- sekä kasvinsuojelutehtävistä sekä puisto- ja metsäalueiden raivaustehtävistä kunnallisteknisten palvelujen palvelualueella.
Lisäksi työtehtäviin kuuluu tarvittaessa myös muut kunnallisteknisten palveluiden työtehtävät.

Kelpoisuusehtona tehtävään on puutarhurin tai puutarha-alan ammatillinen koulutus. Hakijalle katsotaan eduksi käytännön kokemus vastaavista tehtävistä.

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Toimessa noudatetaan yleistyöaikaa 38,25 tuntia/viikko.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen I palkkaryhmän mukaisesti. Toimeen valitun henkilön on toimitettava terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista.
Toimi täytetään 6 kk:n koeajalla 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valinta tehdään hakemusasiakirjojen sekä haastatteluiden perusteella.

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen tulee toimittaa 1.2.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti kuntarekry.fi kautta (Hakusana Harjavalta).

Lisätietoja

http://www.harjavalta.fi

Tutustu työnantajaan

Työnjohtaja Jarmo Tynjälä, puh 044 432 5363 ja Teknisten palvelujen toimialajohtaja Petri Katajisto, puh. 044 432 5358.

Harjavallan kaupunki, Tekniset palvelut, Kunnallistekniset palvelut
Osoite: Keskustie 5b, 29200 Harjavalta

Harjavalta on vireä n. 7 000 asukkaan teollisuuskaupunki Kokemäenjoen varrella. Haluamme rekrytoida innokkaita, asiakaspalveluhenkisiä ja osaavia työntekijöitä.