Ammattimies, kiinteistötekniikka Oulaskangas - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Ammattimies, kiinteistötekniikka Oulaskangas - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme ammattimiestä määräaikaiseen toimeen Oulaskankaan kiinteistötekniikan yksikköön.

Tekniikan palvelujen tehtäviä ovat sairaanhoitopiirin kiinteistöjen ja sairaala-alueiden huolto-, kunnossapito- ja vuosikorjaustyöt, tilamuutokset sekä lääkintälaitteiden huoltotyöt. Haettavan määräaikaisen toimen tehtäviin kuuluu Oulaskankaan sairaalakiinteistössä sähkö-, automaatio- ja lääkintätekniset huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Työtehtävä on aluksi määräaikainen 31.3.2020 asti, jonka jälkeen tilanne tarkastellaan uudelleen.

Kelpoisuusvaatimuksena ammattimiehen määräaikaiseen toimeen on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi kouluasteinen tutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto. (Esim. sähkö-, elektroniikka- tai automaatiotekniikan tutkinto).

Monipuolisessa ja haastavassa tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, kokonaisuuksien hallintaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan työkokemus terveydenhuoltoalan ympäristöstä.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

  • Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sairaanhoidolliset palvelut, Tekniikan palvelut, Kiinteistöhuolto Oulaskangas
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • PPSHP-05-27-19
  • 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan
  • Sovellettava virka- ja työehtosopimus
  • 23.8.2019 - 18.9.2019 14:30
  • TekniikkaTekninen alaOulainenPohjois-Pohjanmaa

Tiedusteluihin vastaavat huoltomestari Pauli Autiola, p. 050 501 2540 ja vastuuyksikön päällikkö Ari Hiitola, p. 040 678 1419. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sairaanhoidolliset palvelut, Tekniikan palvelut, Kiinteistöhuolto Oulaskangas
Osoite: Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Tutustu työnantajaan