Ammattimies, Rauman tekniikka - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme oma-aloitteista, joustavaa lääkintälaitetekniikan ammattilaista hammashoitolaitteiden huoltoon. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset tehtäväalaan liittyvät työpyynnöt yksiköistä. Toimen ensisijaisena sijoituspaikkana on Rauman tekniikka.

Kelpoisuusvaatimuksena on ko. alan ammattikoulutus tai käytännön kokemuksella hankittu pätevyys ammattialalta. Katsomme hakijan eduksi työkokemuksen hammashoitolaitteiden ylläpidosta.

Palkka määräytyy Teknisten sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset ja voimassa olevat työluvat tarkastetaan haastateltavilta haastattelun yhteydessä. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Käyttöpäällikkö Tarmo Honkanen
p. 044 707 7721 tai
sairaalainsinööri
Kimmo Heinonen
p. 044 707 7701

Huoltokeskus, tekninen keskus, Rauman tekniikka
Osoite: Steniuksenkatu, 26100 Rauma

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.