Skip to main content
test
Ämneslärare i engelska, Närpes högstadieskola - Närpiön kaupunki

Nämnden för utbildning och småbarnspedagogik i Närpes lediganslår den tidsbundna tjänsten som ämneslärare i engelska för tiden 1.1.2024-31.7.2024.

Är du nyfiken, öppen och motiverad? Om du dessutom är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön tillsammans med fina kolleger, då är du den lärare vi söker!

Tillsammans med rektor och de övriga lärarna i skolan ser vi framemot att få en kollega som har en gedigen pedagogisk grund, som har en god samarbetsförmåga men som även kan arbeta självständigt med elevgrupperna och axla det helhetsansvar som arbetet förutsätter. Du sätter eleven i fokus, tar tillvara elevers olika lärstilar och anpassar undervisningen till dem. Vi förutsätter även att du är förtrogen med modern teknik som används i undervisningen. Som ny lärare kan vi erbjuda dig stöd av mer erfarna kolleger så att den första lärartiden blir en positiv upplevelse. Du har möjlighet att delta i planerandet och utvecklandet av skolans verksamhet. Vi värdesätter initiativförmåga och intresse av att utveckla sig själv, undervisningen och lärmiljön.

Behörighetskrav enligt förordning 1998/986. Behörigheten styrks genom att bifoga examensbetyg och intyg över slutförda pedagogiska studier. Det förutsätts att du styrker din behörighet då du söker tjänsten och det gör du genom att elektroniskt bifoga kopia av hela ditt betyg och eventuellt andra intyg som behövs. Notera att Kuntarekry inte tillåter stora filer varför du bör dela upp betygsutskrifterna i flera bilagor. Om betyg eller andra nödvändiga intyg ej bifogas ansökan beaktas den ej.

Prövotiden för tjänsten är 3 mån. Den som valts bör inom en månad efter valet uppvisa straffregisterutdrag enligt lag 504/2002 för att valet ska vinna laga kraft.

Välkommen med din ansökan till en utbildningsvänlig kommun där jämställdhet, mångfald och likabehandling prioriteras!

Läs mer

http://www.narpes.fi
http://www.kuntarekry.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Undervisningschef Berndt Schauman
Tfn.: 040-5451802
e-post: berndt.schauman@narpes.fi
Respektive skolas rektor vars kontaktuppgifter du hittar på stadens hemsida.

Lär dig mer om oss

Närpes stad, Bildningsavdelningen

Närpes stads veksamhet omfattar idag småbarnspedagogik, utbildning, kultur, fritid, förebyggande välfärd, tekniska sektorns tjänster samt kommunal förvaltning. Staden är tvåspråkig och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!


Adress: Kyrkvägen 2, 64200 Närpes

Sinulle suositellut työpaikat