Skip to main content
test
Analytiikkapäällikkö - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Etsimme Analytiikka ja tutkimukset - yksikköön sinua

ANALYTIIKKAPÄÄLLIKKÖ

Johdat HSL:n analyytikoiden työtä arjessa ja jäsennät heidän työtehtäviään. Pystyt tukemaan analyytikoita vaativissakin analytiikan tehtävissä ja valmentamaan heitä ammatillisessa kehittymisessä. Sinulla on innovoiva ja kannustava työote. Tiimissäsi työskentelee noin 10 hengen analyytikkoporukka. Analytiikkaryhmällä on merkittävä rooli HSL:n aineistolähtöisen tiedolla johtamisen toteutumisesta. Analytiikka ja tutkimukset -yksikön yksi tärkeimmistä tehtävistä on analytiikan ja tutkimuksen avulla edistää HSL:n tiedolla johtamisen kyvykkyyttä ja kypsyyttä.

Sinulle on kertynyt vankka omakohtainen kokemus analytiikan soveltamisesta, analytiikan kehittämisestä liiketoiminnassa ja sen käytännön ratkaisuista. Keskustelet töiden tilaajan (mm. HSL:n markkinayksiköt ja joukkoliikennesuunnittelu) kanssa ja näet mahdollisuuksia lisäarvon luomisesta liiketoiminnalle analytiikalla. Teet myös yhteistyötä Data ja analytiikka-alusta- yksikön asiantuntijoiden kanssa. Olet Analytiikka ja tutkimukset -yksikön päällikön suora alainen ja yksikön johtotiimin jäsen.

Odotamme sinulta hyviä työn johtamisen ja koordinoinnin taitoja sekä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Tilastollisen analyysin ja siinä tarvittavan ohjelmointikielen osaaminen ovat eduksi (esim. R tai Python). Aiempi esihenkilökokemus on sinulle eduksi. Suomen kielen lisäksi työskentelet tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi. Sinulla on työskentelyn pohjaksi soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää, että tehtävässä sovellat valmentavaa otetta ryhmän analyytikoiden ammatillisessa kehittymisessä. Tehtävässä odotetaan, että sinulla on monen vuoden kokemusta analytiikan soveltamisesta, analytiikan kehittämisestä liiketoiminnassa ja sen käytännön ratkaisuista. Lisäksi odotamme, että sinulla olla hyvä kyky innostaa muita ja vahva mielenkiinto analytiikan soveltamiseen sekä taitoa johtaa työtä, jossa analytiikan menetelmillä ratkotaan liiketoimintakysymyksiä.

Me pidämme työhyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla sinulle laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä erilaista tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuririentoihin joko yhdessä työkavereiden kanssa tai muutoin. Monipaikkainen työ on meille jo arkea. Kaikista pidetyin etumme on HSL:n työsuhdematkalippu.

Tule mukaan vaikuttamaan liikkumisen markkinoiden kehittymiseen Helsingin seudulla!

Jos innostuit ja tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haku päättyy ma 15.8.2022, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana - eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti.

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, Analytiikka ja tutkimukset yksikön päällikkö Jan-Erik Antipin vastaa kysymyksiisi mielellään tiistaina 2.8. klo 11.00-11.30 ja torstaina 4.8. klo 11.00-11.30, puh. 040 627 7604. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@hsl.fi.

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

HSL on asiakasmäärillä ja vaikuttavuudeltaan Suomen suurin liikennetoimija, jonka tavoitteena on päästötön, houkutteleva ja kestävä Helsingin seutu ja seudun liikkumispalvelut. Meille tärkeät asian on koottu strategiaamme: https://www.hsl.fi/hsl/hsl-organisaationa/strategia-2022-2025/strategiset-tavoitteemme-2025


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat