Anestesiasairaanhoitaja (12), sijaisuus, Kesle - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Anestesiasairaanhoitaja, tule töihin Oulun yliopistollisen sairaalan Keskusleikkausosastolle!

Haemme kahtatoista (12) osaavaa, motivoitunutta ja haasteita hakevaa anestesiasairaanhoitajaa eri pituisiin sijaisuuksiin, jotka alkavat sopimuksen mukaan ja ovat kestoltaan 2kk- 9kk. Tule osaksi osaavaa tiimiämme!

Keskusleikkausosastolla hoidetaan kirurgisten erikoisalojen elektiivistä ja päivystyksellistä hoitoa vaativia potilaita. Keskusleikkausosasto on jaettu viiteen osaamisalueeseen, joita ovat orto, trauma ja plastiikka, selkä- ja neurokirurgia, gastrokirurgia ja urologia, sydän-, thx- ja verisuonikirurgia ja lisäksi heräämö ja anestesiavalvonta. Anestesiasairaanhoitajana työskentelet leikkaussalissa ja postoperatiivisessa hoidossa. Työ osastollamme on kolmivuorotyötä ja työvuorosuunnitteluamme ohjaa työaika-autonomia.

Odotamme Sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia muuttuvassa työympäristössä sekä valmiutta joustaa työtehtävissä tarpeen mukaan.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat ylihoitaja Anitta Tanhua, p. 0400 324 696 sekä osastonhoitajat Anu Haapakoski, p. 050 911 1383, Tarja Niinikoski, p. 040 563 1527, Liisa Kunnari, p. 040 564 6012, Katri Taskila, p. 040 865 5153. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Operatiivinen tulosalue, Anestesia ja tehohoito, Anestesia kesle

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat