test
Anestesiasairaanhoitaja, sijaisuus, Osaajayksikkö - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Anestesiasairaanhoitaja, tule työskentelemään Oulun yliopistollisen sairaalan Osaajayksikköön! Osaajayksikössä on avoimena vähintään yksi (1) Keskusleikkausosastolle ja mahdollisesti muuhun anestesiahoitotyöhön kohdentuva anestesiasairaanhoitajan sijaisuus. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2022 saakka. Tule osaksi huippuosaavaa työyhteisöämme!

Keskusleikkausosasto vastaa vaativien toimenpiteiden ja anestesioiden tuottamisesta keskusleikkausosastolla sekä muualla sairaalassa (mm. radiologia, kardiologia, syväsäde-osasto, isotooppilaboratorio, keuhkofunktio) hoidettavista anestesioista. Lisäksi yksikössä hoidetaan vaativat veritiekanyloinnit. Laajan päivystystoiminnan alueeseen sisältyy anestesiasairaanhoitajan tehtävät lasten-, naistentautien-, PKS leikkausyksiköissä ja radiologialla. Anestesiavalvonta on auki ympäri vuorokauden, jossa vaativaa valvontaa tarvitsevia ja kriittisesti sairaita potilaita. Työ on kolmivuorotyötä, sisältäen viikonlopputyöskentelyn.

Tarjoamme Sinulle erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, kannustavan työyhteisön sekä ammatillisen tuen. Huolehdimme riittävästä perehdytyksestä. Odotamme Sinulta aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus anestesiasairaanhoitajan työstä.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Pauliina Pätsi, p. 040 509 8574 ja ylihoitaja Matti Vähäkuopus, p. 050 477 8797. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Henkilöstöpalvelut, Osaaja- ja rekrytointipalvelut, Osaajayksikkö

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat