Skip to main content
test
Anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Kiinnostaisiko työskennellä Suomen toiseksi suurimmassa keskussairaalassa lähellä pääkaupunkiseutua?

Haemme ANESTESIOLOGIAN JA TEHOHOIDON ERIKOISLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan leikkaus- ja anestesiatoimintaan Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Leikkaus- ja anestesiatoiminnan yksikössä toimii keskusleikkausosasto, päiväkirurginen leikkausosasto, teho-osasto, tehostettu valvonta sekä kipupoliklinikka. Syksyllä 2022 uudisrakennuksen valmistuttua leikkausosastot yhdistyvät, ja näin syntyvässä uudessa leikkausyksikössä tulee olemaan yhteensä 21 leikkaussalia, joista 2 on suunniteltu hybridi- ja läpivalaisutoimenpiteitä varten. Osaston varustetaso tulee olemaan kaikilta osin erittäin ajanmukainen. Tällä hetkellä yksiköissämme työskentelee 22 erikoislääkäriä. Virkojen täyttöaste on ollut perinteisesti hyvä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän keskussairaalassa, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä säännölliset koulutusmahdollisuudet. Pyrimme muokkaamaan tehtävänkuvaa toivomallasi tavalla henkilökohtaisten toivomustesi ja kiinnostuskohteiden mukaan. Työtehtävään kuuluu päivystysvelvollisuus. Olemme osa Helsingin yliopistollista erityisvastuualuetta, ja sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala. Yksikössämme on 2 aktiivipäivystyspistettä, toinen leikkaussalissa, toinen tehohoidossa.

Erikoislääkärin työtehtävien lisäksi työnkuvaan kuuluu erikoistuvien lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan koulutusta. Erikoistuvien lääkäreiden koulutuspaikka-arvioinnissa yksikkömme on arvioitu 5 viiden tähden koulutuspaikaksi kahtena vuonna peräkkäin.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyyden soveltuvalta alalta. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Tervetuloa ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anestesiaylilääkäri Pekka Loisa
puh. 044 719 5050
pekka.loisa@phhyky.fi

Lisätietoja

Keskusleikkausyksikkö

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat