Ankkurin sosiaalityöntekijä - Riihimäen kaupunki

Ankkurin sosiaalityöntekijä - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupunki (#rakasriksu) hakee vakituiseen virkaan Ankkurin sosiaalityöntekijää.

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi vastuualueista on Lasten, nuorten ja perheiden sosiaalisen hyvinvoinnin palvelut, jossa työskentelee 58 työntekijää. Ankkurin sosiaalityöntekijä on osa sekä Palveluohjauksen ja sosiaalityön tiimiä että poliisilaitoksen Ankkuri-työryhmää. Toimipiste on Riihimäen poliisiasemalla.

Haemme innostunutta ja vahvan ammatti-identiteetin omaavaa sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen poliisilaitoksen Ankkuri-työryhmään. Ankkuri-työryhmään kuuluvat myös psykiatrinen sairaanhoitaja, rikoskonstaapeli ja erityisnuorisotyöntekijä. Ankkuritoiminnan tavoitteena on varhainen puuttuminen alaikäisten rikolliseen käyttäytymiseen, nopea puuttuminen lähisuhde- ja perheväkivaltaan sekä sisäisen turvallisuuden lisääminen moniammatillisella yhteistyöllä. Sosiaalityöntekijän tehtävänä on yhdessä muun työryhmän kanssa mm. asiakkaiden tilanteen kokonaisvaltainen selvittäminen, palvelutarpeen arviointi ja avun piiriin ohjaaminen.

Sosiaalityöntekijän työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä (ajoittain ilta- tai viikonlopputyötä). Sosiaalityöntekijöillä on säännöllinen työaika. Työn tueksi on järjestetty työnohjaus ja työntekijöillä on mahdollisuus osallistua perustehtäväänsä tukeviin koulutuksiin. Tarjoamme työn innovatiivisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Tehtävä edellyttää työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Eduksi katsomme kokemuksen arviointityöstä ja väkivaltatyöstä. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät sosiaalityöntekijän tehtävään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 7§:n mukaan. Lisäksi tehtävään valitulla on oltava Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalityöntekijänä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, § 7). Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuoja. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus KVTES mukaan.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja: palveluesimies Hanna Isokangas, puh. 019 758 4249 tai hanna.isokangas@riihimaki.fi.
Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta 22.7.2019 klo 8.00 mennessä. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Temppelikatu 8, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan