Ansvarig sjukskötare, vikariat/äldreomsorgen - Kemiönsaaren kunta

ANSVARIG SJUKSKÖTARE, vikariat 23.11.2020 - 22.5.2021. Anställningen kan eventuellt förlängas.

Nuvarande placering inom äldreomsorgens effektiverat serviceboende Almahemmet. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för klienternas vård och omsorg och att handleda den övriga personalen i vårdarbetet. Ansvariga sjukskötaren planerar, organiserar, ansvarar och leder arbetet på Almahemmet. Ansvariga sjukskötaren utvecklar och utvärderar verksamheten regelbundet tillsammans med personalen. Är du målinriktad, plikttrogen, ärlig och har en hög grad av ansvarstagande? Då har du det mesta av vad som krävs för att kunna göra ett fantastiskt jobb som ansvarig sjukskötare hos oss! Arbetet är främst dagsarbete.

På Almahemmet jobbar ett mångprofessionellt arbetsteam som består av sjukskötare, ergoterapeut, närvårdare och vårdbiträden som är drivna, sakkunniga och intresserade av nya utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar för ärlighet, ödmjukhet och att lyssna på klientens behov. Vi söker en person som har lätt för att samarbeta, som har ett genuint intresse för att arbeta med äldre människor och som kan ta egna initiativ. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra och som löser problem som uppstår på ett effektivt och kunnigt sätt.

Kompetenskrav: Sjukskötarexamen, gärna med inriktning i t.ex. inre medicinsk sjukvård eller annan lämplig inriktning. Du ska ha utmärkta kunskaper i det ena inhemska språket, intyg över goda eller nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket. Administrativ tilläggsutbildning eller ledarskapsutbildning räknas som merit.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48§ i Lag om smittsamma sjukdomar (1227/2016).

Vi tar kontakt till dig inom en vecka efter att ansökningstiden har gått ut!

Läs mer

https://www.kimitoon.fi/social-_och_halsovard/aldreservice/serviceboende_aldringshem
https://www.kimitoon.fi/

Mer om arbetsgivaren

förman Heidi Abrahamsson tfn 040 664 6436. Ansökningarna skickas i första hand i elektronisk form via www.kuntarekry.fi. Ansökan jämte intyg kan också skickas till adressen: Kimitoöns kommun, äldreomsorgschef, PB 11, 25701 Kimito senast 30.9.2020 kl. 15.00

Omsorgsavdelningen
Adress: Kimitoön, 25700 Kemiö

Kimitoön är en dynamisk, tvåspråkig skärgårdskommun i Egentliga Finland med 6 800 invånare. Vi vill tillsammans främja kommunens livskraft och våra invånares välfärd. En liten kommuns fördel är att servicen finns nära tillgänglig och att samarbetet mellan olika aktörer är smidigt. Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba nära havet och den vackra naturen.

Kimitoöns kommun - Savuton työpaikka