Apulaisosastonhoitaja - Keravan kaupunki

Apulaisosastonhoitaja - Keravan kaupunki

Haemme hoitoalan ammattilaista vakinaiseen apulaisosastonhoitajan palvelussuhteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu Hoivakoti Vommaan. Vomma on viihtyisä ja kodinomainen hoivakoti lähellä Keravan asemaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hoivakodin asiakkaat ovat ikäihmisiä, jotka tarvitsevat tehostetun palveluasumisen tarjoamaa hoivaa ja huolenpitoa. Hoivakodissa on 42 asukaspaikkaa ja työtä tehdään kolmessa eri tiimissä. Hoivakodissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja fysioterapeutti. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Kliinisen hoitotyön lisäksi Hoivakoti Vomman apulaisosastonhoitaja toimii yksikön esimiehen työparina päivittäisen toiminnan organisoinnissa ja yksikön toiminnan kehittämisessä. Arvostamme hakijalta kokemusta ikäihmisten hoidosta, hallinnon tehtävistä ja esimiestyöstä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen nopeasti vaihtuvien tilanteiden keskellä edellyttää paitsi rautaista paineensietokykyä myös itsenäisten päätösten tekoa. Toivomme hakijalta vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliimme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinua odottaa iloinen ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko. Tarjoamme mielekkäitä kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa. Työpiste sijaitsee Hoivakoti Vommassa (os. Kisapolku 3, Kerava).

Hakuaika päättyy 19.7.2019 klo 12.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat asumispalvelujen päällikkö Mikko Männikkö puhelimitse 040 318 3317 tai sähköpostitse mikko.mannikko@kerava.fi

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Kisapolku 3, 04200 Kerava

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.
Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.

Tutustu työnantajaan