Apulaisosastonhoitaja - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen suun terveydenhuoltoon

apulaisosastonhoitajaa vakinaiseen virkaan

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä. Toivomme sinulta kokemusta hallinnollisista tehtävistä, muutos- ja kehittämisvalmiutta, joustavuutta, positiivista, innovatiivista ja innostavaa työotetta sekä erinomaisia organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Monipuolinen työkokemus julkisesta suun terveydenhuollosta katsotaan eduksi. Työssäsi toimit osastonhoitajan työparina käytännön päivittäisen toiminnan suunnittelussa.

Suun terveydenhuollossa työskentelee 51 suun terveydenhuollon ammattilaista. Meillä on käytössä Kerralla enemmän -toiminnanohjausmalli sekä Cerec. Potilastietojärjestelmänämme on Lifecare. Kirkkonummi on mukana myös Apotti-hankkeessa.

Työt alkavat 16.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on terveystieteen/terveydenhuollon maisterin tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto tai alansa erikoistutkinto tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (AMK) ja 15 opintoviikkoa soveltuvaa hallinnon ja työnjohdon lisäkoulutusta sekä riittävä työkokemus. Kielitaitovaatimuksena ovat hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Viran täyttämisessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään 28.2.2020 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot:
Johtava ylihammaslääkäri Arja Liinavuori, puh. 050 350 3925, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto, muu henkilökunta
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL-joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi