Skip to main content
test

Haemme Oulaisten Rantakartanoon apulaisosastonhoitajaa vakituiseen toimeen

Rantakartano on tehostettua palveluasumista, jossa on kuusi eri yksikköä. Jokaisessa yksikössä sairaanhoitaja toimii tiimin vetäjänä. Ao:n toimi on uusi ja työaika jakautuu Mäntylän yksikön tiimin vetäjänä 60 % työajasta ja ao. tehtävissä 40 % työajasta. Työ on kaksivuorotyötä.

Apulaisosastonhoitajan tehtäviin kuuluvat osastonhoitajan sijaistaminen hänen poissa ollessaan, työvuorosuunnittelu vuorollaan listantekotiimin kanssa sekä toteumien teko yhdessä osastonhoitajan kanssa, RAI-vastuuhenkilönä ja Titania-työvuorosuunnitteluohjelman pääkäyttäjänä toimiminen sekä erilaisten ohjeiden/suunnitelmien tekeminen/päivittäminen yhdessä osastonhoitajan kanssa.

Sairaanhoitajan keskeiset tehtävät tiiminvetäjänä on vastata hoitotyöstä omassa yksikössä, lääkehoidosta vastaaminen ja osallistuminen hoitotyöhön. Työvuorolistan mukaisesti sairaanhoitaja huolehtii mm. lääkärin kierrosta, verinäytteiden ottamisesta, tarvittaessa iv-hoidoista. Sairaanhoitaja toimii moniammatillisessa yhteistyössä.

Rantakartanossa on ajanmukaiset viihtyisät tilat ja osaava henkilökunta. Meillä pääset tekemään työtä itsenäisesti vanhustyötä kehittäen. Saat hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Oulaisten kaupungilla on tarjolla työntekijöilleen monenlaisia hyvinvointiin liittyviä etuja.

Kelpoisuusehtona apulaisosastonhoitajan toimeen on sairaanhoitajan tutkinto AMK tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä lisäksi terveydenhuollon ammatti henkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaavaa aikaisempi rekisteröinti sekä riittävä hallinnollinen koulutus. Edellytämme myös tartuntatautilain 48 § ja 48 a § mukaista rokotussuojaa. Palkka ja työehtoja koskevat määräykset tulevat SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Rantakartano laadukasta työtä vanhusten hyväksi!

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Riitta Peltoniemi puh 044 4793 721 tai
sairaanhoitaja Arja Haaralan, puh. 044-4793 753

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Perusturvakeskus

Oulaisten kaupunki on noin 7 500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Reservikomppaniankatu 14, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat