Apulaisosastonhoitaja, anestesia- ja leikkaushoito - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme anestesia- ja leikkaustoiminnan yksikköön uuteen Sairaala Novaan vakituiseen työsuhteeseen

APULAISOSASTONHOITAJAA

Anestesia ja leikkaustoiminnan yksikkö on Suomen nykyaikaisin leikkausyksikkö niin toiminnaltaan kuin tiloiltaankin muodostaen yhden 24 leikkaussalin kokonaisuuden. Toimintamme on ympärivuorokautista. Vuosittainen leikkausten määrä on n. 15 000. Leikkauksia tehdään päiväkirurgiasta vaativaan kirurgiaan. Valtaosa (95%) elektiivisistä leikkauspotilasta tulee sairaalaan toimenpideaamuna ja kotiutuminen tapahtuu sujuvasti potilaan tarpeiden mukaan. Hoitohenkilöstöä meillä on noin 150. Hoitotyön lähiesimiestehtäviä hoitaa kaksi osastonhoitajaa ja kaksi apulaisosastonhoitajaa. Potilaiden hoitoa ohjaavat inhimillisyys, laatu ja potilasturvallisuus.

Apulaisosastonhoitajana tehtävänäsi on varmistaa päivittäisen näyttöön perustuvan hoitotyön sujuvuutta ja organisoida sekä johtaa hoitotyön päivittäistä toimintaa yhdessä yksikkömme vuorovastaavien ja osastonhoitajien kanssa. Tehtävään liittyy paljon päivittäistä päätöksentekoa ja vastaat mm. työvuorojärjestelyistä. Lisäksi tehtävään kuuluu myös työvuorosuunnittelun kokonaisuus. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja vastaat omalta osaltasi siihen liittyvien pelisääntöjen sopimisesta ja hallinnoinnista sekä vuosilomasuunnittelusta toiminnan tarpeiden pohjalta. Apulaisosastonhoitajana voit toimia myös osastonhoitajan sijaisena.

Toivomme sinulta innokasta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja moniammatillisessa työyhteisössä. Hakijalle katsomme eduksi operatiivisen potilaan prosessin tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn sekä kehittyvän työyhteisön, jossa voit hyödyntää ja vahvistaa ammattitaitoasi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyys (559/94) ja riittävä johtamiskoulutus. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen lähiesimiestyöstä. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Hanna Peltola
puh. 014 269 1046
hanna.peltola@ksshp.fi
osastonhoitaja Liisa Korhonen
puh. 014 269 5372
liisa.korhonen@ksshp.fi
ylihoitaja Teija Ollikainen
puh 014 269 1242
teija.ollikainen@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta.

Operatiivinen palvelualue, anestesia- ja leikkaushoito
Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettava maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka