Apulaisosastonhoitaja, avopalvelut - Keiturin Sote Oy

Hei sinä hoitotyön ammattilainen, kaipaatko luonnon läheisyyttä ja haastetta työhösi. Oletko pohtinut uralla etenemistä?

Tässä olisi sinulle mahdollisuus kehittyä työssäsi sekä päästä nauttimaan luonnon läheisyydestä. Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä ja innokasta apulaisosastonhoitajaa avopalveluihin Ruovesi-Virrat alueelle.

Työsi sisältää sekä esimiestyötä että kliinistä työtä. Avopalveluissa toimit lähiesimiehen työparina mielenterveys- ja päihdepalveluissa, suun terveydenhuollonpalveluissa sekä poliklinikkapalveluissa. Tehtäviin kuuluu sairaanhoidon lisäksi hallinnon tehtäviä, hoitotyön kehittämistä, työn organisointia ja asiantuntijana toimimista. Sairaanhoidolliset tehtävät painottuvat mielenterveys ja päihdepalveluihin.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, joten pääset toteuttamaan hoitotyön eri osaamisalueita monipuolisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto).

Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta.

Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum-liikunta-, kulttuuri-ja hierontaetu. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löytyessä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Halutessasi autamme mielellämme myös asumiseen liittyvissä asioissa.

Lisätietoja:
Katri Kaasinen katri.kaasinen@keiturinsote.fi, puh. 044 787 1275 tai
Saila Niskanen saila.niskanen@keiturinsote.fi, puh. 044 715 1741

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katri Kaasinen katri.kaasinen@keiturinsote.fi, puh. 044 787 1275 tai
Saila Niskanen saila.niskanen@keiturinsote.fi, puh. 044 715 1741

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Avopalvelut

Keiturin Sotessa työskentelee n. 430 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Sairaalantie 1, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat