test
Apulaisosastonhoitaja, hoitotyön palveluyksikkö - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme APULAISOSASTONHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen hoitotyön palveluyksikköön ajalle 1.1.-31.12.2022, Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Päijät-Hämeen keskussairaalan hoitohenkilöstön lyhyt- ja pitkäaikaisia poissaoloja korvaava henkilöstö sekä varahenkilöstö ja sen rekrytointi on keskitetty hoitotyön palveluyksikköön operatiivisen ja medisiinisen tulosyksikön vuodeosastojen ja poliklinikoiden sekä Akuutti24 tulosalueen osalta.

Apulaisosastonhoitajana tulet työskentelemään hoitotyön palveluyksikön esimiestiimissä yhteistyössä kolmen osastonhoitajan kanssa vastaten hoitotyön palveluyksikön alaisten yksiöiden sijais- ja varahenkilöstön rekrytoinnista. Sijaistat osastonhoitajia heidän poissa ollessa.

Toivomme hyviä vuorovaikutus- ja työelämäntaitoja, yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta. Omaat kehittämisintoa ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihoitaja Ulla Linnanjärvi
puh. 044 440 6244

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Hoitotyön palveluyksikkö

Päijät-Sotessa työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat