Skip to main content
test
Apulaisosastonhoitaja, Ikäihmisten palvelut - Keiturin Sote Oy

Apulaisosastonhoitaja Keiturin Soten ikäihmisten palveluihin

Oletko etsimämme organisointikykyinen ja kehittämismyönteinen apulaisosastonhoitaja, joka haluat tulla täydentämään tiimiämme Ruovedellä toimivaan ikäihmisten ympärivuorokautiseen palveluasumiseen Iltaruskoon.

Apulaisosastonhoitajana vastaat Iltaruskon päivittäisen hoitotyön koordinoinnista, sovituista hallinnollisista työtehtävistä ja toimit moniammatillisen tiimin vetäjänä. Lisäksi vastaat yksikön hoitotyön kehittämisestä yhteistyössä lähiesihenkilön kanssa.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vanhustyöstä, sairaanhoitajan työstä ja hallinnollisista tehtävistä sekä voimassa olevaa lääkehoidon osaamista (LOVe). Kelpoisuusehtona apulaisosastonhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen ammattitutkinto.

Etsimme positiivista ja kehittämisestä innostuvaa henkilöä, jolla on halu olla mukana mahdollistamassa asiakkaiden arkea sekä juhlaa.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn Ruovedellä Iltaruskossa juuri avatussa ja kehittymässä olevassa yksikössä, joka on mahdollisuuksia täynnä. Meillä pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittymään ammatillisesti.

Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakija löytyessä, joten olethan ripeä.

Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on muun muassa Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu työhyvinvointia tukemassa. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisten opiskelujen kautta.

Mikäli Sinulla herää kysyttävää ole rohkeasti yhteydessä:
Iltaruskon esihenkilö Terhi Lahtinen, p. 044 715 1157 tai sp. terhi.lahtinen@keiturinsote.fi
Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki, p. 044 715 1376 tai sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Iltaruskon esihenkilö Terhi Lahtinen, p. 044 715 1157 tai sp. terhi.lahtinen@keiturinsote.fi
Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki, p. 044 715 1376 tai sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Ikäihmisten palvelut Ruovesi

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Honkalantie 10 A, 34600 Ruovesi

Sinulle suositellut työpaikat