Apulaisosastonhoitaja Keiturinpuisto Virrat - Keiturin Sote Oy

Tule töihin Keiturin Soteen kehittämään ikäihmisten palveluja.

Olemme kehittymismyönteinen ja nuorekas sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Virtain kaupungin tytäryhtiö.

Etsimme joukkoomme ajalle 31.1.2020 - 30.6.2020 innostunutta, uudistumishaluista apulaisosastonhoitajaa, jolla on vankka osaaminen ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä kykyä organisoida hoitotyötä muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, joten pääset toteuttamaan henkilöstöhallinnon eri osaamisalueita monipuolisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja esimiestyön erikoistumisopinnot (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto). Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavana arvoina ovat arvostava, työntekijää kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum-liikunta- ja kulttuuriseteli. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta.

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. osastonhoitaja Katri Kaasinen
p. 044 715 1389, sp. katri.kaasinen@keiturinsote.fi
Henkilöstöpäällikkö Helena Mattsson
p. 044 715 1228, sp. helena.mattsson@keiturinsote.fi

Keiturin Sote Oy
Osoite: Heikkilänkuja 1, 34800 Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 420 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.